Domači glasbeni studio

Avdio produkcija

Študent: Damir Ovčar

Damir Ovčar je diplomant programa Medijska produkcija na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal julija 2015.

PDF

Diplomsko delo Damir Ovčar

Cilj diplomske naloge je bil prikazati, kako se lotiti lastne produkcije oziroma izdelave amaterskega avdio izdelka, in sicer na prearanžiranju že obstoječe kompozicije (Billy Idol: Eyes without a face) v domačem glasbenem studiu.
Dokazati sem skušal, da lahko z opremo nižjega cenovnega razreda izdelam zadovoljiv posnetek, in menim, da smo lahko precej uspešni oziroma kreativni. Vesel sem, da se z malo truda da ovreči trditev, da se z nizkocenovno opremo ne da posneti izdelka zadovoljive kvalitete.
Vsekakor je to diplomsko delo tudi meni prineslo precej koristnega znanja in izkušenj. Z raziskovanjem in prebiranjem knjig sem odkrili veliko novih tehnik snemanja, ki so mi pomagale pri izboljšavi domačega avdio izdelka oziromaprearanžiranju že obstoječe kompozicije z lastnim igranjem in lastno produkcijo.
Zraven denarja, ki je potreben pri izdelavi domačega studia, pa je konec koncev najbolj pomembno, da sem delo opravljal častno po vseh svojih zmožnostih, s srcem in dušo.

 

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Damir Ovčar

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X