KAKŠNO BANČNO POSLOVALNICO BANKE X BI SI ŽELELE STRANKE

Komercialist

Študent: Katja Luttenberger


Katja Luttenberger je diplomantka programa Komercialist na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjala julija 2011.

PDF

Diplomsko delo Katja Luttenberger

Ob vse večjem številu bank se sprašujemo, kaj moramo narediti, da pridobimo nove uporabnike, kako moramo poslovati in s kakšnimi ugodnostmi lahko v banke pritegnemo nove uporabnike. Vsaka banka zase misli, da je najboljša in najbolj naravnana po željah uporabnikov.
Diplomsko nalogo namenjamo raziskavi, kaj si želi uporabnik od banke in do kakšne mere so želje uporabnikom v banki X zagotovljene. Bančni trg je vse bolj nasičen s različnimi bankami, katerih cilj je pridobiti čim več uporabnikov in jih tudi obdržati. Raziskava nam bo pokazala, kako blizu smo banke svojim uporabnikom in kaj je treba še spremeniti, da bodo uporabniki zadovoljni in da nam bodo ostali zvesti, ter možnost izboljšanja ponudbe tako, da privabi banka X tudi uporabnike drugih bank.
V diplomski nalogi smo postavili hipotezo, da je banka X banka po željah uporabnikov, za kar pa smo skozi raziskavo žal ugotovili, da ni res, temveč da bo potrebnih kar nekaj sprememb, da bi banka X postala banka, kakršne bi si uporabniki želeli.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Katja Luttenberger

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X