Prenova poslovnih procesov informacijske pisarne nakupovalnega centra

Komercialist

Študent: Simona Mandl


Simona Mandl je diplomantka programa Ekonomist na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjala marca 2013.

PDF

Diplomsko delo Simona Mandl

Diplomsko delo se nanaša na podjetje, ki se ukvarja z upravljanjem nakupovalnega centra. Znotraj podjetja se bomo omejili na eno izmed organizacijskih enot – informacijsko pisarno nakupovalnega centra.
Informacijska pisarna je prvi stik obiskovalca z upravljavcem nakupovalnega centra v situacijah, ko potrebuje določeno informacijo, opravi nakup darilnih bonov, se sooči z neljubo situacijo ali zgolj poda svoje mnenje. Zaradi tega mu predstavlja temelje vrednotenja organiziranosti družbe, ki upravlja z nakupovalnim centrom. Ker je kupec za vsako resno trgovsko podjetje na prvem mestu, želimo s prenovo poslovnih procesov znotraj informacijske pisarne nakupovalnega centra doseči zvišanje ravni kakovosti storitev za naše obiskovalce.
S prenovo poslovnih procesov želimo vzpostaviti popolno storitev informiranja naših obiskovalcev, ki jo bodo zaposleni znotraj enote dosegli z učenjem ustrezne komunikacije, z izobraževanjem na motivacijskih delavnicah, s stalnim učenjem o novostih in dogajanju ter z informatizacijo prodaje darilnih bonov in vzpostavitvijo dodatnih plačilnih možnosti.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Simona Mandl

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X