Priprava televizijske oddaje Veliko platno – od noninarke do montažerke

Video produkcija

Študent: Anja Škerjanec

Anja Škerjanec je diplomantka programa Medijska produkcija na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjala septembra 2009.

PDF

Diplomsko delo Anja Škerjanec

V današnjem času je televizija ena izmed pomembnejših oblik razvedrila, zabave in učenja. Je tehnologija, ki se je in ki se še vedno razvija. Strmi k napredku in izboljšavi samega programa. Gledalcu je pomembna tako vsebina kot tudi sama kvaliteta oddaj, saj ima namreč možnost izbirati program, ki se njemu, kot gledalcu, zdi najbolj zanimiv.

Zato je nastala televizijska oddaja, ki bo nudila čim več informacij, zabave in razvedrila svojim gledalcem. Oddaja Veliko platno je oddaja o filmu in filmski umetnosti, katero bom tudi predstavila v svoji diplomski nalogi, še posebej pa se bom osredotočila na svoj prispevek pri samem nastanku oddaje Veliko platno.

Diplomsko delo je razdeljeno na teoretični in empirični del. V teoretičnem delu bom analizirala celoten proces televizijske oddaje Veliko platno z vidika novinarke in montažerke. V empiričnem delu pa se bom osredotočila na potek dela, analize in ovržene ali potrjene predpostavke.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Anja Škerjanec

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X