PROJEKT ORGANIZACIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V MODERNIH PLESIH

Komercialist

Študent: Metka Potrč


Metka Potrč je diplomantka programa Ekonomist na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjala septembra 2010.

PDF

Diplomsko delo Metka Potrč

Na vseh področjih življenja se srečamo z izzivi, ki se nam pojavijo na naši poti k doseganju ciljev. Najpomembneje je, da se ne pustimo premagati. Vedno moramo vztrajati, da dosežemo to, kar želimo in da se vedno trudimo uresničiti svoje sanje.
Tako kot vsi ljudje se tudi plesalci vedno trudimo postati boljši. Strmimo k izpopolnjevanju svojega stila, želimo izboljšati svoj ples ter želimo izboljšati način kako ples prikažemo. Za naš nastop, v katerega vložimo svojo dušo, smo ocenjeni. Ocenjuje nas strokovna žirija, katera nam lahko pomaga uresničiti naše sanje. Kot organizator smo si zadali nalogo organizirati državno prvenstvo v modernih plesih, kjer tekmujejo plesalci iz vse Slovenije za naslov državnega prvaka.
Želja vsakega organizatorja je, da se njegov projekt izpelje tako, kot si ga je zamislil. Z izkušeno ekipo želimo doseči zadano nalogo ter želimo uresničiti naše glavne cilje.
Glavni cilj organizatorja, ki organizira državno prvenstvo v modernih plesih, je nuditi plesalcem prostor, kjer lahko pokažejo svoje trdo delo, ki so ga vložili v svoj nastop. Želimo jim nuditi prostor, kjer so lahko svobodni pri izražanju svojih čustev ter videnja plesa. Prav tako želimo ta prostor nuditi tudi navijačem, ki zvesto spremljajo plesalce in vneto navijajo zanje.
Namen projekta je omogočiti plesalcem svobodo plesa. Želimo, da občutijo svobodo pri izražanju svoje zgodbe ter da nam lahko predstavijo svoje misli ter občutke.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Metka Potrč

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X