Milan Pečovnik – Pidži in kralj Matjaž, Montaža kratkega dokumentarnega filma “Milan Pečovnik – Pidži in kralj Matjaž” v programu Edius Grass Valley

Video produkcija

Študent: Luka Sternad

Luka Sternad je diplomant programa Medijska produkcija na Višji strokovni šoli Academia.
Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal aprila 2013.

Poznavanje ter uporaba posameznega produkcijskega programa temeljito vplivata tako na sam izdelek kot montažerjevo zadovoljstvo pri delu. Danes, v letu 2013 je na razpolago mnogo programskih orodij, zato je iskanje slabosti ali prednosti med konkurenčnimi programi skorajda nemogoče. Izbira posameznega programa je odvisna tudi od družbe, v kateri se produkcija izvaja ter v veliki meri od naročnika, ki določeno delo tudi naroči.
Program Edius Grass Valley smo izbrali kot konkurenčno orodje v nasprotju z mnogimi na slovenskem trgu dosegljivimi orodji pri čemer pa je bilo z delom prikazana ali dokazana trditev, da lahko dosegamo želena montažna dela enako kvalitetno.
Predstavitev posameznih parametrov ali funkcij programa omogoča lažje razumevanje orodja. Projekt montaže zajema neodvisno obravnavane video in avdio parametre na katere pa se je potrebno enakomerno osredotočiti in ne smemo zapostavljati pomembnosti enih ali drugih funkcij. Program Edius Grass Valley v celoti omogoča profesionalno izvedbo vseh vrst žanrov in zvrsti v odvisnosti od znanja montažerja.

[deof_form download_text=”luka_sternad.pdf” download_url=”http://academia.si/novice/wp-content/uploads/2015/08/luka_sternad.pdf”]

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.