Jurij Javoršek o komunikaciji med službo za podporo uporabnikom in strankami

Fotografija

Študentke in študente programa Medijska produkcija, modul Fotografija, so se v okviru vaj Projektnega dela v Fotografiji udeležili gostujočega predavanja gospoda Jurija Javorška, direktor narodnega distributerja znamk Fujifilm in Sigma.

Študentke in študenti Academie, modula Fotografija, imajo priložnost, da pri predmetu Projektno delu v Fotografiji znatno izboljšajo svoje tehnične spretnosti in pridobijo vrhunske praktične izkušnje.

Gospod Jurij Javoršek, direktor podjetja Infocona d. o. o. je pripravil gostujoče predavanje za študente in študentke Academie. Infocona je distributer in predstavnik prepoznavne znamke Fujifilm v Slovenije, ki proizvaja profesionalne fotoaparate in objektive. Infocona je tudi narodni distributer podjetja Sigma (proizvajalec leč in objektivov). Pred kratkih so postali tudi distributer za znamko Sekonik, prepoznavno podjetje, ki proizvaja naprave za merjenje svetlobe.

Študentje in študentke so lahko preizkusili fotografsko opremo, fotoaparate in objektive. Pridobili so tudi vpogled v komunikacijo med službo za podporo uporabnikom in strankami.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.