Študentje video produkcije na PRO PLUS – vodilni medijski hiši v Sloveniji

Video produkcija

Študentje višješolskega študijskega programa Medijska produkcija – modul Video produkcija so v okviru predmeta Projektno delo v video produkciji obiskali podjetje PRO PLUS – vodilno medijsko hišo v Sloveniji.

PRO PLUS, vodilna medijska hiša v Sloveniji, že 27 let zaseda pomembno mesto v slovenskem medijskem prostoru. Njihovi televizijski programi, med katerimi so najbolj gledana POP TV in Kanal A ter tematski programi BRIO, KINO, OTO in Astra, se uveljavljajo tudi na digitalnem področju s spletno stranjo 24ur.com, sedmimi tematskimi spletnimi portali in prvim slovenskim videom na zahtevo, VOYO.

PRO PLUS je znan po svojem uspehu pri zagotavljanju učinkovitega oglaševanja. Njihovi televizijski programi omogočajo zanesljivo komuniciranje oglaševalcev s ciljnimi javnostmi, pri čemer skrbijo, da ostajajo programi prijazni do gledalcev. Poleg tega nudijo nove, še bolj učinkovite načine dosega ciljnih skupin.

Vsebine petih televizijskih programov družbe PRO PLUS omogočajo širok doseg in natančno doseganje specifičnih javnosti. Po podatkih AGB Nielsen Medijskih raziskav dosežejo v povprečju kar 50 % zbranih gledalcev v prime timu v živo in z zamikom na isti dan.

Podjetje PRO PLUS je priznano tudi na področju spletnih vsebin. S svojimi najbolj obiskanimi spletnimi portali, kot sta 24ur.com in sedem tematskih spletnih portalov, kot so Zadovoljna.si, Vizita.si, Moskisvet.com, Cekin.si, Bibaleze.si, Dominvrt.si in Okusno.je, ponujajo nabor najučinkovitejših medijev na spletnem področju. Poleg tega upravljajo tudi s prvo slovensko storitvijo video na zahtevo, VOYO.

Spletna stran 24ur.com je zelo priljubljena med uporabniki, saj na njej preživijo kar tretjino svojega spletnega časa. PRO PLUS spletne strani dosežejo več kot 80 % vse spletne populacije na mesečni ravni.

V svetu spletnega oglaševanja se hitro razvijajo tehnologija, vsebinski formati in možnosti distribucije vsebin. Da bi svojim naročnikom ponudili najsodobnejše oglaševalske rešitve, pri PRO PLUS upoštevajo razvojne trende pri načrtovanju, realizaciji in uvedbi novih tržnih modelov. Njihovi tržni modeli se prilagajajo posameznim naročnikom in vključujejo uporabo standardnih in preverjeno uspešnih oglasnih mest.

PRO PLUS se vedno z veseljem odzove na priložnosti, ki jih ponuja mladim, ki si želijo pridobiti izkušnje v medijskem svetu. Študentom omogočajo opravljanje strokovne prakse na različnih področjih. Med nedavnimi dogodki je skupina študentov Academie programa medijska produkcija, modul video produkcija Višje strokovne šole Academia obiskala PRO PLUS. Študentje imajo priložnost pridobiti praktično znanje in delovne izkušnje ter se aktivno vključiti v delovne procese. To jim pomaga pri odločanju o svoji prihodnji karierni poti.

Če ste ustvarjalni, iščete nove izzive in želite svoje teoretično znanje preizkusiti v praksi, vam PRO PLUS ponuja priložnost za opravljanje strokovne prakse. Vse kar morate storiti je, da posredujete svojo prijavo z življenjepisom in izrazite svoje zanimanje.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X