Dohodna mobilnost osebja – UTEC Salvador

Academia tudi v letu 2018 izvaja Erasmus+ projekt v okviru ključne akcije 107: projekti učne mobilnosti za posameznike na področju visokošolskega izobraževanja s partnerskimi državami (KA107). V naslednjih 24 mesecih bodo akademijo obiskovali osebje in študenti iz Azerbajdžana, Jordanije, Tadžikistana in Salvadorja.

Naš prvi gost je bila ga. Betzaida iz Universidad Technologica de El Salvador. Skozi 10 dnevne dejavnosti smo postavili osnovo za nadaljnje sodelovanje med institucijami na področju študentskih izmenjav, skupnih študijskih programov in nadaljnjega sodelovanja v okviru programa Erasmus +.

Izmenjali smo znanje o izobraževalnih sistemih v državi, študijskih programih in pedagoških praksah, kot tudi o strokovnem znanju osebja, kot je spletno trženje, oglaševanje, zaposlovanje in organizacija dogodkov. Ker je naslednja aktivnost med partnerjema študijska izmenjava, smo postavili temelje za bogato učno izkušnjo dohodnega študenta.

Kulturno učenje ne more biti popolno brez raziskovanja skritih kulturnih in naravnih biserov Slovenije. Veselimo se vrnitve obiska v Salvador in izmenjave znanja ter izkušenj z drugimi partnerji projekta.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X