Predstavitev nemškega varnostnega podjetja POND Security

Varovanje

logo (1)Kdaj: sreda, 10. febuar 2016 ob 16. uri
Kje: Academia

Za študente in diplomante VSŠ Academia organiziramo predstavitev podjetja POND Security iz Nemčije, ki zaradi vse večjih varnostnih tveganj ter migracijskih tokov išče nove kadre – tudi v Sloveniji!

Pond spada med najpomembnejše varnostne službe v Nemčiji, varovanje poteka po vojaških bazah Nata, vojske ZDA in drugih javnih objektih. Po anketi poslovne revije Focus spada družba Pond Security Service GmbH v letu 2015 med najboljše delodajalce v Nemčiji.

Predstavitev bo vodil gospod Žarko Markovič, predstavnik EURES zaposlitev na Zavodu RS za zaposlovanje, kjer bo udeležencem predstavil tudi potek zaposlitvenih intervjujev, ki bodo s podjetjem POND Security potekali 10. marca 2016 v Mariboru.

karriere1

Začetna pogodba
Zaposlitev se sklepa za polni delovni čas za nedoločen čas. Plača: 10 EUR/uro bruto. Mesečno med 220 do 250 ur, za kar je plača z dodatki za nadurno, nedeljsko oz nočno delo med 1.500 in 1.700 EUR neto.

Opravljanje dela študijskega programa Varovanje v podjetju – Praktično izobraževanje

Študentom Academia v okviru programa Varovanje ob zaposlitvi v podjetju za 12 mesecev omogočamo tudi 800 ur opravljanje mentoriranega in strukturiranega praktičnega izobraževanja.

 

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X