Znani so najuspešnejši študentje generacije 2015-2017

V okviru že 17. tradicionalnega piknika, ki je potekal v Luft360 smo podelili priznanja najuspešnejšim študentom generacije 2015-2017.

Priznanja za najboljšega študenta posameznega programa na osnovi največjega števila opravljenih izpitov ter najvišjo povprečno oceno v programu so prejeli:

Iris Menard
študentka generacije 2015-2017 programa Ekonomist – Računovodja

Sem presenečena, vesela in počaščena, da sem prejela to priznanje. Študij na Academii mi ustreza. Je bilo tudi kar naporno, izvedeli in naučili smo se veliko novih stvari, tako da sem zadovoljna. Posebnih kariernih načrtov nimam, dejansko pa sem pridobila veliko potrebnega znanja, predvsem specifičnega, ki sem ga potrebovala, tako da lahko rečem, da je bil študij zelo uspešen.

 

 

 

Viktorija Smetiško
študentka generacije 2015-2017 programa Ekonomist – Komercialist

Priznanja sem normalno zelo vesela in tudi ponosna, sem pa bila pozitivno presenečena, dasem ga prejela prav jaz. Sem vesela in zadovoljna s študijem na Academii. Razumem se tako s predavatelji kot s sošolci s katerimi smo pravi tim. Študij na Academii bo tudi pripomogel tudi na moji karierni poti in mi odprl več možnosti. Posebnih kariernih načrtov zaenkrat nimam, ampak v upanju, da se stanje izboljša bom s svojo diploma in izobrazbo nanje pripravljena.

Dejan Klasinc
študent generacije 2015-2017 programa Medijska produkcija

“V bistvu sem presenečen. Očitno je moralo miniti nekaj let, da sem prišel do tega uspeha in če bo šlo vse po načrtih še naziva. Če bi mi kdo pred leti rekel, da bom dobil to priznanje, mu ne bi verjel. Še mamo, ki je že skoraj obupala nad menoj, je skoraj kap, ko sem ji sporočil to novico. Presenečen sem, zato težko rečem, kaj mi priznanje pomeni, saj nisem nikoli razmišljal o njem. Je pa vsekakor potrditev, da sem redno hodil na faks in delo opravljal sproti. S študijem na Academii sem zadovolen. Kot vsaka šola ima tudi Academia pluse in minuse. S tem mislim na obseg predmetov, ki so težko vsem po godu. Meni osebno je bilo zanimivo, se pa vsekakor najde predmet, katerega tematika te ne pritegne najbolj in ti povzroča težave, vendar tako je pač v šoli. Študij na Academii bom letos zaključil z diploma, ki jo bom odnesel k “šefu”, da vidim, če bo to pripomoglo k zvišanju moje proračunske postavke. Sicer pa mislim, da se nikoli ne ve. V življenju vse pride prav kar se tiče znanja, tako bo definitivno tudi z mojo diplomo.”

Davor Grgec
študent generacije 2015-2017 programa Gradbeništvo

“Priznanje mi pomeni nek osebni dosežek. Pričakoval ga sicer nisem, ampak z nekaj dela, z nekaj ažurnosti in časa prideš tudi do tega. V svoj trud sem vložil veliko časa, ki ga je dandanes ob delu težko najti. O študiju na Academii menim, da je zelo vredu, pomaga mi tudi na moji karierni poti, kar je tudi moj cilj. Torej dobiti ustrezno izobrazbo za delovno mesto. V bistvu sem si že izbral svojo karierno pot in se nanjo usmeril. Študij na Academii mi jo je pomagal obdržati oz. jo uresničiti. S pridobljeno izobrazbo bom lahko dopolnil strokvni izpit, ki mi bo omogočil napredovanje na delovnem mestu. Sama predavanja so zanimiva, tudi urnik je fleksibilen in predavatelji so super. Štima. Dva – tri predavanja čista teorija, sicer pa se mi zdi študij dovolj praktično naravnan.”

Stanislav Bučar
študent generacije 2015-2017 programa Strojništvo

Priznanje sprejemam kot potrditev, da sem vredu delal, kot potrditev za to delo in nagrado za vložen trud, ki ga je bilo potrebno precej. Študij zraven službe predstavlja konkreten zalogaj. Vsekakor mi študij pomaga na moji karierni poti. S študijem na Academii sem zelo zadovolen, tako s programom kot s predavatelji. Če bo tako kot je zdaj še naprej, bo zelo vredu.

Renato Beravs
študent generacije 2015-2017 programa Varovanje

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X