Close

Kontaktni obrazec

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Suitable practical experience

Every student has 2200+ study experience and 800+ hours of practical experience obtained in the field of work.

Employ educated talent

Hundreds of Slovenian and international companies have employed the graduates of Academia, including A1 Slovenija, Magna, Nova KBM, Pro Plus, Pomgrad, Sava Insurance Company and others.

No mediation costs

Search, interview, evaluate and employ our graduates without HR service costs.

Look for fresh talent at Academia

Omejitev vpisa je odvisna od interesa kandidatov za študij v posameznem letu. V preteklosti so že bile omejitve vpisa zato priporočamo čim hitrejšo rezervacijo vpisnega mesta s prijavo in vpisom.

Na Academii izvajamo ti. izredni študij, ki je po izvedbi študijskega procesa prilagojen zaposlenim. Študij je po pridobljenih znanjih in kompetencah enakovreden rednemu študiju.

Da. V kolikor niste zaposleni ali prijavljeni na Zavodu RS Slovenije kot aktivni iskalec zaposlitve lahko koristite pravice iz statusa študenta, kot so študentsko delo, subvencionirana prehrana, štipendije, bivanje, subvencioniran prevoz, zdravstveno zavarovanje in drugo. Določene pravice so omejene s starostjo študenta.

Da. Študijski proces je prilagojen zaposlenim za polni delovni čas in mladim, ki si ob študiju želijo priložnostnega dela.

Da. Po vpisu na Višjo strokovno šolo Academia Maribor lahko oddate vlogo za pridobitev statusa športnika. Na podlagi Vaše ravni športnega udejstvovanja Vam izdelamo osebni izobraževalni načrt.

X