Close

Kontaktni obrazec

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ustrezne praktične izkušnje

Vsak študent ima 2200+ ur študijskih in 800+ praktičnih izkušenj dela v realnem okolju.

Zaposlite izobražene talente

Več sto slovenskih in mednarodnih podjetij je zaposlilo diplomante Academia, vključujoč A1 Slovenija, Magna, Nova KBM, Pro Plus, Pomgrad, Zavarovalnica Sava in drugi.

Brez stroškov posredovanja

Raziščite, opravite razgovore, testirajte in zaposlite naše diplomante brez stroškov posredovanja kadrovskih storitev.

Raziščite sveže talente Academie

Omejitev vpisa je odvisna od interesa kandidatov za študij v posameznem letu. V preteklosti so že bile omejitve vpisa zato priporočamo čim hitrejšo rezervacijo vpisnega mesta s prijavo in vpisom.

Na Academii izvajamo ti. izredni študij, ki je po izvedbi študijskega procesa prilagojen zaposlenim. Študij je po pridobljenih znanjih in kompetencah enakovreden rednemu študiju.

Da. V kolikor niste zaposleni ali prijavljeni na Zavodu RS Slovenije kot aktivni iskalec zaposlitve lahko koristite pravice iz statusa študenta, kot so študentsko delo, subvencionirana prehrana, štipendije, bivanje, subvencioniran prevoz, zdravstveno zavarovanje in drugo. Določene pravice so omejene s starostjo študenta.

Da. Študijski proces je prilagojen zaposlenim za polni delovni čas in mladim, ki si ob študiju želijo priložnostnega dela.

Da. Po vpisu na Višjo strokovno šolo Academia Maribor lahko oddate vlogo za pridobitev statusa športnika. Na podlagi Vaše ravni športnega udejstvovanja Vam izdelamo osebni izobraževalni načrt.

X