Close

Želim se udeležiti predavanja

Izpolnite spodnji obrazec za brezplačno udeležbo na predavanju. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije.

  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vedno na voljo

Študijski referat

02 228 35 35

Predavanja in vaje potekajo v živih videokonferenčnih srečanjih v obsegu ~ 800 ur

Ocenjevanje znanja poteka v živih videokonferenčnih srečanjih v nadzorovanem okolju

Portal eAcademia omogoča strukturiran samostojni študij tudi s posnetki srečanj

Karierna in študijska podpora strokovnjakov pri študiju od doma omogočata Vaš uspeh

Študij na daljavo izveden na pravi način

Pridobite prava znanja in veščine za pravi svet

Predavatelji strokovnjaki iz gospodarstva Vam bodo predstavili snovi predmetov na praktičnih primerih. Skozi vaje boste v skupini ali samostojno pridobili veščine in znanja, ki jih delodajalci potrebujejo in iščejo danes.

Pridružite se naši rastoči skupnosti

Mentorirali Vas bodo strokovnjaki iz prakse in ustvraili boste povezave in prijateljstva, ki vam bodo lahko pomagala pri študiju in vašem kariernem uspehu.

100 dni prakse v podjetju

V realnem delovnem okolju boste opravljali strukturirano prakso v obsegu 800 ur, kar vam daje edinstveno priložnost za hitrejši vstop na trg dela. V kolikor pa že imate več kot 2 leti delovnih izkušenj iz ravni in področja študija, lahko prakso tudi priznavate.

Pomagamo vam pri iskanju zaposlitve

Sodelujte z našimi kariernimi svetovalci, ki vam bodo pomagali pri izdelavi vaše osebne blagovne znamke, iskanju zaposlitve in pripravi na razgovore. Osebno vas bomo povezali z delodajalci.

Na Academii izvajamo ti. izredni študij, ki je po izvedbi študijskega procesa prilagojen zaposlenim. Študij je po pridobljenih znanjih in kompetencah enakovreden rednemu študiju.

Da. Študijski proces je prilagojen zaposlenim za polni delovni čas in mladim, ki si ob študiju želijo priložnostnega dela.

Da. Sporočite Vašo željo po vpisu od doma in o (e)pošti Vam bomo posredovali ustrezno dokumentacijo.

Academia je akreditirana zasebna višja strokovna šola, ki izvaja javnoveljavne programe R Slovenije in Velike Britanije, vpisana v razvid Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije ter Sveta za poslovno in tehnološko izobraževanje Velike Britanije (BTEC).

Sodoben in dovolj zmogljiv osebni ali prenosni računalnik (naj ne bo starejši od 5 let), slušalke z mikrofonom, spletna kamera ter dostop do interneta (širokopasovna povezava s hitrostjo najmanj 4/2 Mbps), operacijski sistem Windows 10 ali Mac OS X ali več, spletni brskalnik Firefox, Chrome ali Safari, pregledovalnik PDF dokumentov.

Predavanja in vaje potekajo v modularni obliki, to je predmet za predmetom, 2-3x tedensko med 16. in 20. uro. Pri večjem številu študentov vaje dodatnih skupin potekajo v dodatnih popoldanskih (12.00 – 16.00) ali dopoldanskih (08.00 – 12.00) terminih. Razporeditev v skupine je prilagojena delovnim obveznostim posameznega študenta.

Študij od doma odsvetujemo študentom brez stalne zaposlitve in študentom, ki delajo in/ali prebivajo bližje manj kot 60km od sedeža šole v Mariboru.

Vsi programi, ki jih izvajamo na Višji strokovni šoli Academia Maribor so akreditirani in javno-veljavni.

X