Erasmus+ usposabljanje v Veliki Britaniji

Strokovni sodelavci Višje strokovne šole Academia Maribor so konec novembra v okviru programa Erasmus+ opravili strokovno usposabljanje “Best practices and innovative approaches in the field of education” na Teesside University v Veliki Britaniji. Teesside University se v Veliki Britaniji umešča na prvo mesto med več kot 120 univerzami po zadovoljstvu in uspešnosti mednarodnih študentov.

Univerza z nenehnimi vlaganji, ta za prihodnje desetletje presegajo 300 milijonov funtov, dosega odlične rezultate. Študentom in diplomantom Academie bo v prihodnosti omogočena izmenjava ter nadaljevanje študija.

Laboratorij za inženirstvo na Teeside University – simulator za letenje

Dodatno so obiskali tudi South Thames College v Londonu, kjer so z vodstvom šole izmenjali izkušnje izvedbe višješolskih strokovnih programov ekonomije, medijske produkcije in inženirstva.

Sledil je večerni obisk sedeža uprave družbe Pearson, največje založniške hiše na svetu, kjer so pripravili strokovno usposabljanje za zaposlene z vidika doseganja odličnosti v izobraževanju.

Uprava družbe Pearson

Britansko-slovenska gospodarska zbornica je v stavbi Institute of Directors v Londonu organizirala tradicionalno gala večerjo za člane, ki smo se je udeležili skupaj z vodstvenim kadrom iz Pearsona.

Gala večerja Britansko-slovenske gospodarske zbornice v Londonu

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X