Neobičajne zgodbe, ki se dogajajo vsak dan okrog nas, preproste ljudi spravijo v skrajne situacije, kjer je lahko vsak napačni korak usoden. Zabavne zgodbe o ljubezni in nasilju, pretepih in objemih, obračunih in nepričakovanih srečanjih, ki krojijo in včasih tudi zapečatijo usode številnih ljudi. Ko se na videz povsem običajne zgodbe prepletejo med seboj, ustvarijo napet, zabaven in nepozaben vrtinec nepovratno povezanih človeških usod, kjer življenje in smrt hodita po noževi konici.

Vir: Facebook stran SLOWLYWOOD
Samir Bajrić za objektivom Vir: Facebook stran SLOWLYWOOD

Ekipa izjemno priljubljeni kratkih igranih filmov ŠUPLJE PRIČE se vrača v popolnoma odklopljenem prvem celovečernem filmu z istoimenskim naslovom, ki nosi slengovski podnaslov Zdej te je, a zdej te ni. Slednji združuje primesi akcijskega trilerja, kriminalke, drame in črne komedije, odlikuje pa ga tudi odlična igra mladih entuziastov in prekaljenih igralskih imen.

Ko se združita ljubezen do filma in svež pristop k ustvarjanju, je tudi v slovenski filmski produkciji mogoče uresničiti edinstvene projekte, navkljub finančnim in drugim omejitvam. Slednje nedvomno dokazuje filmska poslastica ŠUPLJE PRIČE, Zdej te je, a zdej te ni, ki je nastala pod taktirko Samirja Bajrića, režiserja in scenarista priljubljenih kratkih igranih filmov Šuplje priče. Ta je skupaj s svojo standardno ekipo in nekaj dodatnimi vrhunskimi igralci ustvaril napeto zgodbo, kakršne v Sloveniji še nismo videli!

Napeta zgodba s primesmi akcijskega trilerja, kriminalke in črne komedije se prične, ko se detektiv pod krinko zaradi psihičnih težav pri izvajanju svoje skrivne misije po pomoč zateče k zasebni psihiatrinji. Slednja sprva misli, da gre za navadnega pacienta, ki ima potrebo po »očiščevalnem« pogovoru in razkritju svojih burnih akcijskih doživetij, vendar kmalu spozna, da ima v rokah veliko zahtevnejši primer, ki mu sama morda ne bo kos.

Vir: Kolosej.si