Gostujoče predavanje predstavnikov podjetja SAOP

Ekonomist

Računovodja

V okviru predmeta Informatika v programu Ekonomist – modul Računovodja so predstavniki IT podjetja SAOP študentkam in študentom predstavili programske rešitve za računovodje.

Minimax je najbolj priljubljen spletni računovodski program, ki si ga lahko delita malo podjetje in računovodski servis, zato se podatki vnašajo samo enkrat, v vsakem trenutku pa sta popolnoma usklajena. Minimax je enostaven za uporabo in ga lahko pričnete uporabljati že takoj po kratki brezplačni predstavitvi

ERP informacijski sistem iCenter se z vrsto prilagojenih programskih rešitev prilagodi poslovnim procesom srednje velikega in velikega podjetja ali zavoda. S pomočjo samodejnih analiz vaših delovnih procesih vam hitro zagotovi kvalitetne informacije za odločanje na ravni vodstva in znižanje stroškov poslovanja.

Saopnet POS je preprost blagajniški program za gotovinsko poslovanje. Program je usklajen z Zakonom o potrjevanju davčnih računov. Uporabljati ga začnete v 5 korakih brez dodatnega uvajanja, zakonodajne in vsebinske nadgradnje programa so brezplačne – tudi za davčne blagajne.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X