Academia podpisala sporazum o sodelovanju z najboljšo zasebno univerzo v Indiji – Manipal University

Manipal Academy of Higher Education (Manipal University – MAHE) in Academia sta v začetku letošnjega leta podpisali sporazum o medsebojnem sodelovanju. Ustanovo je pred kratkim obiskal izvršni direktor za razvoj Academie, kjer je z dekani fakultet dorekel operativno sodelovanje med institucijama.

Manipal in Academia sledita enakim načelom izobraževanja po metodi “Learning-by-Doing” v okviru izvedbe ti. dualnega študija: predavanje, vaje in praktično izobraževanje.

Manipal University najboljša zasebna univerza v Indiji

Manipal Unviersity je najvišje uvrščena zasebna univerza v Indiji. Na mednarodni lestvici QS World University Rankings je univerza uvrščena med top 750 ustanov na svetu ter v top 100 ustanov v državah BRICs (Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska).

10-tedenski program “Doing Business in India” za študente Academia

S pričetkom študijskega leta 2018/2019 bodo lahko študentje programa Ekonomist en semester študijskih obveznosti opravili v Indiji v programu Doing Business in India.

Študentje bodo v okviru programa opravljali primerljive predmete ter sodelovali na praktičnih projektih mednarodnih in domačih podjetjih.

Študentje lahko zaprosijo tudi za štipendijo Javnega sklada RS za štipendiranje v višini 1200 EUR, ki pokriva osnovno štipendijo in potne stroške.

Ena izmed predavalnic.

 

Športna dvorana univerze Manipal v 6 nadstopjih. Vsako nadstropje predstavlja igrišče za drugo vrsto športa.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X