Odgovorna urednica revije Direktor študentom programa Ekonomist o pomenu trženja

Ekonomist

Gospa Lobnik Ambrožič je študentom programa Ekonomist v okviru predmeta Trženje posredovala svoje izkušnje, se z njimi pogovarjala in jih spodbudila k študiju in iskanju dela, ki jih resnično zanima.

Odlikuje jo več kot 20 let praktičnih izkušenj v katerih je izpeljala številne dogodke in projekte za podjetja in ustanove ter mnoge delavnice, treninge in osebne coachinge za direktorje in zaposlene s področja vsebinskega marketinga, organizacije dogodkov, prodaje in marketinga, komunikacije in javnega nastopanja.

Več kot 20 let je bila novinarka, sodelavka številnih medijskih hiš (POP TV, RTV SLO, Večer, Dnevnik, Žurnal, Radio City, Radio Maribor in drugih). Trenutno vodi tri-jezikovni projekt, Magazin za turizem in bivanje ODLIČNO!//Perfect!//Perfekt!, je odgovorna urednica spletne revije za vse, ki vodijo zaposlene – DIREKTOR in podpredsednica Društva za vzpodbujanje mreženja SIN.

Simona je direktorica podjetja EVRA-AGENCIJA, ki se ukvarja s poslovnim svetovanjem, organizacijo dogodkov in vsebinskim marketingom.

Zagovarja, da ljudje prepoznajo iskrenost in zavzetost, da si zapomnijo prefinjeno drugačnost in sprejmejo vsebine, ki so narejene po meri in okusu končnega uporabnika. Pri čemer je poudarek na prepletu dobrih praks.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X