P.R.A.V.I. zaposlitveni sejem na VSŠ Academia

319

Mravljinčki vznemirjenja, ko naletiš na nov izziv na tvoji poti. Preizkušanje različnih tehnik, ko se izziva vsakič lotiš malo drugače, z drugega kota ga zaobjameš in nato vrtaš, brusiš, piliš, pomanjšaš ga na mikro in ga ocenjuješ s pozicije makro. Sodelovanje z ljudmi, ki imajo dovolj poguma za to, da mislijo po svoje – drugače, out of the box. Usvajanje novih komunikacijskih spretnosti in veščin timskega dela. Vam zveni znano? Morda preizkušeno? Bi radi to enkrat zares naredili in ne samo govorili o tem, da bi?

Dogodek P.R.A.V.I. je bil tisti, ki so ga soorganizirali zagnani člani Zaposlitvenega kluba za mlade Maribor. Na dogodku so mladi iskalci zaposlitve lahko na inovativen način prišli v stik s podjetji, potencialnimi sodelavci in delodajalci, ki so za njih pripravili aktualen in praktičen izziv z njihovega delovnega področja. V ”mini podjetniškem izzivu” so iskali različne možnosti in nove rešitve. V drugem delu dogodka so seudeležili krajših kariernih zmenkov z naslovom ”bistvo v petih minutah”, kjer so predstavnike podjetij lahko tudi pobliže spoznali.

Sodelujoča podjetja:

1Podjetje AD Vita

Združuje blagovne znamke, ki predstavljajo kakovostne izdelke za dom.

2Adecco

Podjetje za upravljanje storitev na področju zaposlovanja in upravljanja s človeškimi viri.

3Agencija Agado

ponudnik želenih zaposlitev, kadrovskih in kariernih storitev v Sloveniji in tujini.
Področje izziva: Kadrovski produkt Jobnomads.

4Tiko Pro

Svetovalno podjetje, ki pomaga različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov.

5Suportal

Podjetje za svetovanje, trening in coaching posameznikov, podjetij ter korporacij.

6Izterjava d.o.o.

Podjetje, ki vidi svoje poslanstvo v nudenju strokovne in tehnične pomoči vsem upnikom.

7ARS kreativno komuniciranje

Prepoznavanje potenciala v ljudeh in motivacija ljudi; moderiranje prireditev, organizacija dogodkov in povezovanje stvari na unikaten način.

8Steklarna Rogaška

Oblikovanje in izdelava izdelkov iz kristalnega in kristalinskega stekla

9Neonart

Izdelava svetlobnih in reklamnih napisov.

10Panorganic

Kmetijsko gospodarstvo PanOrganic se ukvarja s sonaravnim kmetovanjem na področju pridelave svežih in visoko kvalitetnih pridelkov. Zaposlitveni profili, ki jih posebej zanimajo so traktorist, šofer, viličarist, agronom / tehnolog, strokovni delavec v invalidskem podjetju.

11TrenkWalder

Podjetje za opravljanje kadrovskih storitev v centralni in vzhodni Evropi.