Študentje programa Ekonomist – Računovodja v Davčni hiši Bilans

322

Študentke programa Ekonomist – Računovodja so v okviru predmeta Davki obiskale Davčno hišo Bilans – podjetje specializirano za davčno svetovanje in izobraževanje.

Davčna hiša Bilans

Na davčnem področju je Davnčna hiša Bilans oblikovala skupino uglednih, priznanih slovenskih davčnih strokovnjakov.

Ožja projektna ekipa je sestavljena iz 5 davčnih strokovnjakov. Vsak posameznik obvladuje široko davčno področje, hkrati pa je tudi specialist za posamezne tematike. Glede na potrebe in posebnosti pri davčnem svetovanju sodelujemo še s tremi vrhunskimi strokovnjaki z davčnega področja.

Vsi člani projektne ekipe imajo visokošolsko izobrazbo in večina izmed njih več kot 15 letne izkušnje na področju davkov.

Vodja davčne projektne skupine:

mag. Damijan Špes, zaključen podiplomski študij davčnega prava, fakultetna izobrazba univerzitetni diplomirani ekonomist, specialist za davek na dodano vrednost, optimizacijo poslovnih učinkov podjetij z davčnega vidika, preventivne davčne preglede, tudi dober poznavatelj controllinga, nastopa kot pooblaščenec v postopkih davčnega nadzora. Avtor 7 knjig z davčnega področja, številnih strokovnih člankov v revijah, časopisih in uveljavljen predavatelj na davčnih seminarjih.