Veliko zanimanje za študijske programe Academie

Academia se je z novostmi študijskih programov predstavila na Informativi, največjem slovenskem izobraževalnem sejmu, ki se je pred kratkim odvijal v Ljubljani in ga je obiskalo več kot 24 tisoč udeležencev.

Največ zanimanja so udeleženci izrazili za programe, ki so akreditirani poleg R Slovenije tudi v Veliki Britaniji: Ekonomist (komercialist, računovodja, turizem), Gradbeništvo, Medijska produkcija (avdio, video, grafika, fotografija in splet) in Strojništvo, saj smo vsebine le teh pripravili skupaj z vodilnimi podjetji iz posamezne panoge kot so BMW, Jaguar – Land Rover, Siemens, Alstom, Royal Academy for Engineering, ACCA, Charted Institute for Marketing in drugimi. Študentje tako ob zaključku študija pridobijo dve diplomi: diplomo Republike Slovenije in diplomo Velike Britanije.

Z akreditacijo Velike Britanije diplomantom tako omogočamo prehodnost za vpis direktno v 3. letnik dodiplomskega študija na naše partnerske univerze med katerimi so Oxford Brooks University, Teeside University, London Metropolitan University, University of Greenwich in druge.

Veliko zanimanja pa je bilo tudi za program Varovanje, ki ga izvajamo skupaj s sodelavci Ministrstva pristojnega za notranje zadeve.

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X