Academia vas skupaj s Povio in Skupnostjo VSŠ vabi na 5-dnevno mednarodno Autumn Tech School

Računalniške vede

Spletna produkcija

SI ŽELITE PREIZKUSITI MEDNARODNO ŠTUDIJSKO IZKUŠNJO ŠE PRED ODHODOM V TUJINO?

BI RADI PRILOŽNOST ZA RAZVOJ SVOJIH STROKOVNIH KOMPETENC V OKOLJU IZVEN KLASIČNE PREDAVALNICE?

IŠČETE PRILOŽNOST ZA MREŽENJE Z VRSTNIKI IZ TUJINE?

ŠTUDENTE ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV INFORMATIKA, RAČUNALNIŠTVO TER MEDIJSKA PRODUKCIJA – MODUL SPLETNA PRODUKCIJA V SODELOVANJU Z USPEŠNIM IT PODJETJEM POVIO IN SKUPNOSTJO VSŠ VABIMO K UDELEŽBI NA 5-DNEVNEM MEDNARODNEM INTENZIVNEM PROGRAMU AUTUMN TECH SCHOOL, KI BO TRAJALA OD PONEDELJKA, 9. OKTOBRA DO PETKA, 13. OKTOBRA 2023.

Združite predavanja s področja programiranja, sodelovanje s študenti in predavatelji iz drugih kultur in držav, pridobivanje praktičnih izkušenj skozi aktivno reševanje konkretnega izziva podjetja Povio, kulturne aktivnosti ter delavnice za krepitev duševnega zdravja mladih pred odhodom v tujino v 5-dnevno nepozabno izkušnjo, ki vam bo razširila obzorja in vas opremila z novimi kompetencam.

Prijavite se k sodelovanju na jesenski šoli, ki jo organizirata Academia in Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije.

Jesenska šola računalništva bo potekala med 9. in 13. oktobrom 2023 na sedežu Academie, Glavni trg 17b, Maribor. V celoti bo potekala v angleškem jeziku. Udeležba v programu je brezplačna. Število mest je omejeno. V primeru prevelikega števila prijav bodo študentje izbrani po sistemu prijavnega časovnega žiga.

Kaj boste v sklopu programa pridobili?

  • Dodatne strokovne kompetence iz področja programiranja (JavaScript).
  • Priložnost za razvoj znanja CSS in HTML.
  • Priložnost za izmenjavo izkušenj in mreženje z vrstniki in predavatelji iz tujine ter predstavniki lokalnega podjetja.
  • Vrednost 3 kreditnih točk po ECTS ter s tem možnost priznavanja vsebin praktičnega izobraževanja v protivrednosti ECTS.

Pogoji udeležbe

  • študent Academie študijskega programa Informatika / Računalništvo / Medijska produkcija – Spletna produkcija ali študent višje strokovne šole, članice Skupnosti VSŠ enakih ali sorodnih programov,
  • pred začetkom se udeležite 2-urnega spletnega srečanja (druga polovica septembra)
  • pred začetkom opravite in oddate kratko nalogo oz. spletno izobraževanje (druga polovica septembra)

Prijava

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest  preko spodnje povezave:

PRIJAVA NA BREZPLAČNI PROGRAM AUTUMN TECH SCHOOL

*O sprejetju na jesensko šolo, poteku prijave in izpolnitve obveznosti ter samem programu boste ažurno obveščeni preko elektronske pošte oddane v prijavnici. 

Partners of Academia Autmn School

 

Vabljeni k ogledu že izvedene poletne šole digitalnega marketinga

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X