Brezplačna spletna zimska šola grafičnega oblikovanja za dijake

Grafično oblikovanje

Dobrodošli v brezplačni zimski šoli grafičnega oblikovanja za dijake!

Si kdaj razmišljal/a postati grafični oblikovalec/ka?

Bližajo se zimske počitnice, zato imaš sedaj odlično priložnost, da narediš prve korake v svet grafičnega oblikovanja. Skozi dve vodeni spletni srečanju boste spoznali osnove grafičnega oblikovanja ter programsko opremo razširjene v kreativni industriji: Adobe Illustrator.

Srečanja bodo potekala v angleškem jeziku in jih bosta vodila naš izkušena Erasmus+ inštruktorja Francisco López iz Španije in Aron Moraes iz Brazilije.

Francisco je uspešno zaključil študij vizualnih umetnosti s področja fotografije na School of Art of Almería, Spain. Nekaj let je deloval kot novinar in fotograf v Španiji, Mehiki in Dominikanski republiki. Nato je opravil še študij s področja digitalnega oblikovanja na UOC v Barceloni in sedaj dodatno zaključuje še podiplomski študij s področja pedagogike in andragogike.

 

 

 

 

Aron zaključuje študij vizualnega komunikacijskega oblikovanja na partnerski univerzi PUC-RIO. Je umetniški direktor festivala Rock in Rio – A-LAB Content Lovers. V preteklosti je sodeloval z naročniki kot so Michelin, Itaú in Copa do Brasil. Bil je tudi direktor fotografije filma “The Face of Ball”, ki je bil predvajan na festivalu Panorama aprila 2021.

 

 

 

 

Ob uspešnem zaključku zimske šole prejmeš potrdilo o udeležbi.

Kdaj?

  1. srečanje: 1. marec 2022– 16.00 – 18.00: Uvod v grafično oblikovanje
  2. srečanje: 3 . marec 2022 – 10.00 – 12.00: Delo s programsko opremo Adobe Illustrator

Kje?

Srečanja bodo potekala na spletu z uporabo videkonferenčnega sistem Google Meet.

Kaj potrebuješ?

Potrebuješ le gmail račun in zmogljivejši računalnik za namestitev Adobe Illustrator. Sistemske zahteve najdeš tukaj. V kolikor dostop do Adobe Illustrator še nimaš, ti ga bomo dodelili za čas trajanja zimske šole.

Prijava

Prijave sprejemamo do 24. februarja 2022 tukaj: Prijava

Število mest je omejeno.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X