Brezplačni pripravljalni tečaj za vpis v program Medijska produkcija

3D animacija

Avdio produkcija

Fotografija

Grafično oblikovanje

Spletna produkcija

Video produkcija

Brezplačni pripravljalni tečaji so namenjeni vsem bodočim študentom, ki bodo do 18. marca 2020 oddali prvo prijavo za vpis v študijski program Medijska produkcija Višje strokovne šole Academia Maribor.

Cilj tečajev je priprava multimedijskih izdelkov za uspešno opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti, ki je vpisni pogoj v študijski program. Udeleženec tečaja se lahko udeleži enega, dveh ali vseh treh tečajev.

Primarno je tečaj namenjen tistim, ki niste ali ne boste končali srednješolskega izobraževanja s področja grafičnega oblikovanja, oblikovanja ter medijske produkcije (medijski tehniki). Tečaj ni obvezen, ga pa vsem brez izkušenj s področja medijske produkcije priporočamo.

Fotografija

Pripravljalni tečaj fotografije za vpis v študijski program Medijska produkcija, modul Fotografija, bo potekal ob ponedeljkih, od 15.30 do 18.30, v prostorih Višje strokovne šole Academia Maribor. Pričel se bo v ponedeljek, 16. marca 2020.

Grafično oblikovanje

Pripravljalni tečaj fotografije za vpis v študijski program Medijska produkcija, modul Grafično oblikovanje, bo potekal ob četrtkih, od 15.30 do 18.30, v prostorih Višje strokovne šole Academia Maribor. Pričel se bo v četrtek, 26. marca 2020.

Video produkcija

Pripravljalni tečaj fotografije za vpis v študijski program Medijska produkcija, modul Video produkcija, bo potekal ob sredah, od 15.30 do 18.30, v prostorih Višje strokovne šole Academia Maribor. Pričel se bo v sredo, 18. marca 2020.

Prijava na tečaj

Po oddani prvi prijavi za vpis v študijski program Medijska produkcija boste prejeli vabilo k tečaju s strani referata šole.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X