Brezplačni pripravljalni tečaji matematike, tujega jezika in računalništva

Za študente Višje strokovne šole Academia Maribor v pričetku študijskega leta organiziramo brezplačne pripravljalne tečaje z namenom osvežitve srednješolskega znanja za uspešen študij.

20-urni pripravljalni tečaj matematike

Pripavljalni tečaj je namenjen začitnikom za uspešno opravljanje predmeta Poslovna matematika s statistiko v višješolskem programu Ekonomist. Namenjen je vsem tistim, ki ste zadnje izobraževanje zaključili pred več kot 2 letoma in/ali imeli uspeh pri  matematiki nižji od ocene dobro 3.

20-urni pripravljalni tečaj angleškega ali nemškega jezika

Pripavljalni tečaj je namenjen začitnikom za uspešno opravljanje predmeta Poslovni tuji jezik ter Strokovna terminologija v tujem jeziku v višješolskih strokovnih programih Academie. Namenjen je vsem tistim, ki ste zadnje izobraževanje zaključili pred več kot 2 letoma in/ali imeli uspeh pri tujem jeziku nižji od ocene dobro 3.

20-urni pripravljalni tečaj računalništva

Pripavljalni tečaj je namenjen začitnikom za uspešno opravljanje predmeta Računalništvo ter Informatika v višješolskih strokovnih programih Academie. Vključuje obvezno preverjanje znanja.

Vašo udeležbo lahko potride v referatu šole ali po telefonu na 02 228 35 35.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.