Gostujoče predavanje: Projektni vodja regionalne razvojne agencije za Podravje (RRA) Jasna Mak o SPOT svetovanju

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

Komercialist

Računovodja

V okviru predmeta Ekonomija programa Ekonomist, modul Računovodja, Ekonomist, modul Komercialist ter Ekonomist, modul Digitalni marketing smo gostili gostili go. Jasno Mak, svetovalko, referentko in vodjo projektov iz Regionalne razvojne agencijo za Podravje (RRA Podravje).


Osrednja poglavja gostujočega predavanja so bila registracija podjetja, informacije za podjetništvo ter podjetniški projekti. Gostujoča predavateljica je študentom predstavila agencijo SPOT svetovanje, ki nudi obsežne brezplačne podporne storitve potencialnim podjetnikom in podjetjem v vseh fazah razvoja. Cilj projekta SPOT svetovanje Podravje je povečanje informiranosti in znanja za reševanje izzivov na podjetniški poti v vseh fazah podjetniškega ciklusa ter povečanje zgodnje podjetniške aktivnosti, kar tudi prispeva k večjemu nastajanju in izboljšanju rasti in razvoja podjetij.

 

Regionalna razvojna agencija za Podravje upravlja SPOT svetovanje Podravje, eno od dvanajstih regijsko organiziranih poslovnih točk, ki je neprofitna organizacija ter povezuje 8 institucij iz celotnega Podravja. Z mrežo notranjih in zunanjih strokovnjakov s področij regionalnega in trajnostnega razvoja, spodbujanja podjetništva in turizma, razvoja človeških virov ter internacionalizacije poslovanja zagotavlja učinkovitost svojih pobud. Poleg tega je predstavila tekoče projekte podjetja SME Podravje (Moj spletni priročnik).

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X