Gostujoče predavanje: Vodja prodajnega trženja pri podjetju Primat d.d. Špela Sedminek

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

Kadrovski menedžment (HND) in Komercialist (VSŠ)

Komercialist

Računovodja

V sklopu predmeta Trženje študijskih programov Ekonomist – Komercialist, Ekonomist – Računovodja ter Ekonomist – modul Digitalni marketing (HND) in  komercialist (VSŠ)– smo gostili go. Špelo Sedminek, vodjo prodajnega trženja pri podjetju Primat d.d. ter bivšo vodjo prodaje in marketinga v Steklarni Rogaška d.o.o.


Na začetku gostujočega predavanja je ga. Špela Sedminek, izkušena strokovnjakinja za prodajo in trženje z 20-letno zgodovino dela v luksuzni industriji (kristal) v mednarodni poslovni kulturi, ki ima izkušnje z uresničevanjem ciljev na področju mednarodnega poslovanja ter vodenjem prodaje, trženja, upravljanja blagovnih znamk, razvoja ključnih strank, maloprodaje, poslovanja in razvoja izdelkov, predstavila sebe ter podjetji Primat d. d., v katerem je trenutno aktivna, veliko izkušenj pa je posredovala študentom tudi iz časa Steklarne Rogaške d. d., kjer si je več kot 20 let nabirala izkušnje na področju trženja blagovne znamke in prodaje.

Primat d.d. je eno izmed vodilnih podjetij v Evropi, specializirano za izdelavo certificirane varnostne opreme. Njihova ponudba vključuje protivlomne in ognjeodporne sefe, trezorske prostore in vrata, specialne bankomate in druge vrste blagajn ter protivlomne omare z več kot 120-letno tradicijo. Pred tem je več kot 20 let bila zaposlena v podjetju Steklarna Rogaška d.d., kot vodja prodaje ter vodja blagovne znamke. Steklarna Rogaška d.d. je priznano slovensko podjetje, specializirano za proizvodnjo kristalnega stekla in prestižne steklene izdelke. S svojo zgodovino, ki sega več kot 350 let nazaj, velja za eno izmed najuglednejših in najstarejših proizvajalcev kristalnega stekla v regiji. V končnici predavanja je gostujoča predavateljica namenila nekaj poklicnih izkušenj, katere so jo izoblikovale v osebo, ki je danes, izkušnje kot najboljšo učiteljico na poslovni poti ter pomembnost vztrajnosti, iznajdljivosti ter tudi kančka sreče.

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X