Lastnik podjetja OPSEN sončne elektrarne d.o.o. Davorin Korpar ter direktor družbe Bee SMART Benjamin Pregl

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

Komercialist

V sklopu predmeta Prodaja višješolskega študijskega programa Ekonomist- modul Digitalni Marketing & Komercialist ter modul Komercialist smo gostili Davorina Korpara, lastnika podjetja OPSEN d.o.o., mladega podjetja, usmerjenega in specializiranega v energetiko ter Benjamina Pregla, direktorja družbe Bee SMART d.o.o., ki deluje v razvoju novih inovativnih produktih na področju čebelarstva.


Gostujoče predavanje je pričel g. Korpar s predstavitvijo inovativnih prodajnih modelov trženja sončnih elektrarn, pri čemer je poseben poudarek namenil uporabi digitalnega marketinga. Študentje so lahko izvedeli o sodobnih pristopih k trženju in prodaji, ki temeljijo na digitalnih orodjih, kot so družbena omrežja, spletna oglaševanja in avtomatizacija marketinga. Poleg tega je gospod Korpar delil konkretne primere uspešnih kampanj ter izzivov, s katerimi se srečujejo pri trženju sončnih elektrarn v podjetju OPSEN d.o.o.

Drugi gost predavanja, gospod Benjamin Pregl, je osvetlil svoje izkušnje v razvoju in lansiranju novih inovativnih produktov na področju čebelarstva. S študenti je delil svojo pot od ideje do trženja, pri čemer je poudaril pomen inovativnosti, raziskav trga in ustvarjanja edinstvene vrednosti za stranke. Študentje so tako lahko spoznali, kako se Bee SMART inovativni produkti razvijajo in uveljavljajo na trgu ter kako lahko s kreativnimi pristopi dosežejo uspeh v konkurenčnem poslovnem okolju.

Skozi konkretne primere in izkušnje sta gosta predstavila pristope v lastnih podjetjih, ki jih lahko študentje uporabijo v svoji prihodnji karieri na področju digitalnega marketinga in prodaje.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X