ManpowerGroup bo na VSŠ Academia sodeloval pri kariernem razvoju študentov

Ekonomist

Inženirske vede

Medijska produkcija

Višja strokovna šola Academia Maribor in ManpowerGroup sta podpisala pogodbo o sodelovanju na področju kariernega razvoja študentov in diplomantov.

V okviru družbene in socialne odgovornosti družbe ManpowerGroup bodo strokovnjaki podjetja študentom organizirali brezplačne karierne delavnice, dostop do njihovih digitalnih kariernih rešitev, dolgoročno pa bomo študentom tudi ponudili možnost opravljanja kvalitetne študijske prakse doma in v tujini skozi njihovo partnersko mrežo podjetij ter že delujočih platform v tujini.

O podejtju ManpowerGroup

ManpowerGroup je vodilno podjetje na področju storitev zaposlovanja in posredovanja dela.

Zaposlenih imamo več kot 30.000 ljudi v 80 državah sveta. Ustvarjajo in dobavljajo visokokvalitetne storitve, ki njihovim strankam omogočajo zmagovati v spreminjajočem se svetu dela. Delodajalcem nudijo širok spekter storitev za celoten zaposlovalni in poslovni ciklus. Z skoraj 70 letnimi izkušnjami omogočajo več milijardam podjetij stalno in začasno zaposlovanje, iskanje in selekcijo specializiranega kadra, testiranje in izobraževanje kandidatov ter svetovanje..

Delo podjetja ManpowerGroup se osredotoča na višanje delovne storilnosti z izboljševanjem kakovosti in učinkovitosti ter z zmanjševanjem stroškov pri celotni delovni sili. S tem strankam omogočajo, da vse svoje napore usmerijo v svoje bistvene poslovne dejavnosti in kadrovanje prepustijo njim.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.