Medijski producenti delavno tudi med počitnicami

Medijska produkcija

Po študiju

Blaž Vidovič se že vrsto let ukvarja z glasbo. Poje, sklada, igra kitaro in klavir. V četrtem letniku srednje šole je spoznal, da ga zanima medijska produkcija in vse kar je povezano z njo (fotografija, snemanje, montaža, intervjuvanje…). S sošolci je namreč že v okviru poklicne mature v programu tehnik računalništva posnel in zmonitral predstavitev projektnega tedna in se navdušil nad samim delom.

Ker verjame, da so mediji pomemben del glasbene produkcije se je tudi odločil za študij medijske produkcije:

»S petjem se ukvarjam od otroštva, z mediji pa sem se pobliže spoznal, ko sem postal finalist šova Slovenija ima talent. Takrat sem videl zakulisje in tudi sam sem postal medijsko izpostavljen. Moja vizija je postati inženir medijske produkcije in študij nadaljevati na visokošolski stopnji. Nameravam ustvarjati glasbo, igrati z bendom, voditi radijske oddaje, snemati videospote in skladbe.«

Za izobraževanje na Višji strokovni šoli Academa se je odločil zaradi programa, ki ustreza njegovi viziji in želji po specifičnemu znanju. Izredni študij mu omogoča opravljanje številnih obštudijskih dejavnosti (ustvarjanje glasbe, nastopanje, izobraževanje…). Letos bo študij nadaljeval v 2. letniku progama medijske produkcije, v 1. letniku študija pa je že poglobil svoja dosedanja znanja fotografije, srečal pa se je tudi z novimi znanji podjetništva in zakonodaje za katera pravi, da mu bodo prav prišla na njegovi karierni poti.

Vabimo vas tudi k ogledu njegovega novega videospota, ki ga je posnel skupaj s sošolci prvega letnika medijske produkcije. Avtorji videospota so: Dejan Leva Bukovnik (snemalec), Luka Tomažič (snemalec), Sara Ritonija (fotografinja), Blaž Vidovič (avtor skladbe in montaža).

 

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.