Poslovni direktor Academie s prorektorjem Univerze v Oxfordu o nadaljnjem medsebojnem sodelovanju

Poslovni direktor Academie Žan Dapčevič se je v okviru študijskega obiska na univerzi v Oxfordu, kjer ob delu opravlja podiplomski študij, sestal z njegovim delegiranim študijskim mentorjem Professor Jonathan Michie, sicer predsednikom Kellogg College katerega član je Žan Dapčevič. Professor Michie je tudi direktor katedre za vseživljensko učenje in prorektor celotne univerze v Oxfordu.

Prof Jonathan Michie, predsednik Kellogg College in Princ Charles, častni član Kellogg College

Žan Dapčevič je profesor Michieju predstavil dosedanje sodelovanje in akvitnosti Višje strokovne šole Academia Maribor s Said Business School, poslovno šolo Univerze v Oxfordu predvsem na področju izvajanja obštudijskega projekta Map They System za študente Academie. Spregovorila sta tudi o nadaljnih možnostih sodelovanja za študente, ki študirajo ob delu tako na Academii kot Oxfordu ter strokovno in pedagoško osebje.

Žan Dapčevič, direktor Academie in Dr Peter Drobac, direktor Skoll centra za socialno podjetništva

Z direktorjem Skoll centra za socialno podjetništvo, ki deluje v okviru poslovne šole Said Univerze v Oxfordu, Dr Peterom Drobacom je Žan Dapčevič dorekel sodelovanje za študente Academie v študijskem letu 2021/2022.

Vabljeni k ogledu TEDxLondon talk Dr Peter Drobac: Dignity and hope are cost effective

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.