Predavatelj dr. Luka Martin Tomažič med 20 najvplivnejšimi pravniki leta 2023 v Sloveniji

Ekonomist

Na sliki je predstavljen moški, oblečen v profesionalno obleko, ki simbolizira strokovnost in eleganco. S temno modrim suknjičem, rdečo kravato in svetlo modro srajco, njegov videz odraža klasičen poslovni etos. Njegov samozavesten pogled in lahki nasmeh pričajo o prijetni in dostopni naravi. V ozadju je diskreten logotip z napisom "ACADEMIA", kar nakazuje, da je moški morda del akademske skupnosti ali predstavnik izobraževalne ustanove. Ta slika bi lahko bila uporabljena kot del predstavitvenega gradiva za visokošolski zavod ali kot promocija za akademski dogodek.

Predavatelj predmeta Poslovno pravo programa Ekonomist – modul Komercialist Višje strokovne šole Academia je uvrščen med 20 najvplivnejših pravnikov leta 2023 v Republiki Sloveniji.

V času od 8. novembra do 8. novembra 2023 lahko oddate svoj glas za dr. Tomažiča in mu pomagate za uvrstitev med 10 najvplivnejših na tej povezavi.

Pod seznamom kandidatov lahko pustite komentar z obrazložitvijo, zakaj podpirate dr. Tomažiča, kar lahko v primeru izenačenega števila glasov odloči o uvrstitvi.

Končni rezultati bodo razglašeni 29. novembra 2023 na IUS-INFO portalu.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X