Strokovna ekskurzija v CIMOS

Komercialist

Študenti programa Strojništvo in študenti programa Ekonomist – Komercialist so v okviru predmetov Tehniški predpisi ter načrtovanje proizvodov (Strojništvo) in Oblikovanje proizvodov in tehnoloških procesov (Ekonomist-Komercialist) so obiskali podjetje Cimos d.d. v Mariboru.

Program strokovne ekskurzije

  1. Predstavitev podjetja – Samanta Ribič,
  2. Varstvo pri delu in požarna varnost – Tine Panjtar,
  3. Predstavitev proizvodnje – Dejan Radič,
  4. Kratka predstavitev načrtovanja izdelka in procesa ter praktična uporaba (zasnova, konstrukcija izdelka, tehnični predpisi in uporaba v praksi na primeru vpenjalne priprave OTK Audi W37) – Darko Igrec,
  5. Ogled proizvodnje v 2 skupinah ter ogled delovanja vpenjalne priprave v praksi.

O podjetju Cimos

Skupina Cimos je priznan mednarodni dobavitelj in ena največjih skupin v Sloveniji. S svojo štiridesetletno tradicijo in izvozno naravnanostjo je tudi ena največjih skupin v srednji Evropi.

Večletne izkušnje in znanje razvojnih inženirjev ter vrhunska računalniška tehnologija sta ključnega pomena pri konstruiranju izdelkov. Naši inženirji sodelujejo s kupci kot enakovredni člani njihovih timov za sočasni inženiring. S tem jim nudimo popolno podporo kot razvojni dobavitelj in skupaj rešujemo probleme že v zgodnjih razvojnih fazah. Zaupajo nam, ker smo inovativni in prilagodljivi.

 

www_cimos_eu_6d46561482866edb5a93b829635db65c

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.