Študent Inženir spletne produkcije leta 2022 je Alen Hazl

Spletna produkcija

Priznanje za študenta leta 2022 programa Medijska produkcija – Spletna produkcija je v študijskem letu pridobil Alen Hazl, ki je najuspešnejše in najhitreje opravil obveznosti višješolskega strokovnega programa Medijska produkcija generacije 2020–2022. V prostem času rad spremlja dirke Formule 1 ter tudi sam sodeluje v rekreacijskih karting dirkah.


1. Kaj Vam pomeni naziv Študent Medijske produkcije – modul spletna produkcija leta 2022?

Novice nisem pričakoval, vendar sem naziva zelo vesel. Naziv smatram kot nagrado za dobro opravljeno delo.

 

2. Zakaj ste izbrali študij na Višji strokovni šoli Academia Maribor?

Kot dijak na Srednji elektro-računalniški šoli (SERŠ) v Mariboru sem pričel ustvarjati in oblikovati spletne strani in hitro sem spoznal, da me to zelo veseli. Odločil sem se za študij na VSŠ Academia zaradi možnosti študiranja spletne produkcije iz praktičnega področja, hkrati pa mi nudi tudi čas za individualno učenje programiranja spletnih strani (Webflow University in drugi)

 

3. Kaj Vas pri študiju najbolj veseli?

Pri študiju mi je bila najbolj všeč količina praktičnega izobraževanja oz. projektov: Praksa fotografije, kjer smo si za daljši čas izposodili fotoaparat in po navodilih ustvarjali različne formate.

 

4. Kje se vidite po diplomiranju? 

Trenutno opravljam praktično izobraževanje pri podjetju Flowout kot frontend spletni razvijalec in želim pri podjetju tudi ostati, saj sem s podjetjem zelo zadovoljen. Si pa želim v prihodnosti delati za kakšno večje tuje podjetje.

 

5. Kaj bi svetovali bodočim študentom za uspešen študij?

Bodočim študentom svetujem, da ob študiju najdete še dodatne informativne portale, ki vam bodo v pomoč pri razumevanju in obvladanju programiranja – Na mojem področju včasih samo znanje, ki ga prejmemo pri predavanju ne zadostuje, sploh če gre za področje, ki se zelo hitro razvija.

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.