Študenti medijske produkcije na predstavitvi podjetja POVIO LABS

Grafično oblikovanje

Študentje študijskega programa Medijska produkcija so se v sklopu predmeta Projektno delo v grafičnem oblikovanju z inštruktorjem Dejanom Šmidom v sredo, 08. 03. 2023, udeležili predstavitve podjetja POVIO LABS, ki ga je v Vetrinjskem dvoru vodil g. Matej Grušovnik, vodja oblikovanja uporabniških vmesnikov v podjetju.


 

Povio Labs je podjetje za umetno inteligenco in strojno učenje, ustanovljeno leta 2016 v Ljubljani. Osredotoča se na razvoj in prodajo programske opreme za avtomatizacijo podjetniških procesov in ima globalno prisotnost, saj sodeluje s strankami po vsem svetu. Podjetje ponuja širok nabor izdelkov, ki pomagajo podjetjem pri avtomatizaciji njihovih procesov, kot so procesiranje podatkov, chatboti za podporo strankam, prepoznavanje obrazov in zvoka ter avtomatizacija prodajnih procesov.

Podjetje se ponaša z inovativnim pristopom in uporablja najnovejše tehnologije na področju umetne inteligence in strojnega učenja, da ustvari uporabniku prijazne in učinkovite rešitve. Podjetje je prejelo številne nagrade in priznanja, vključno s priznanjem “Podjetje leta” na dogodku PODIM leta 2020.

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X