Svečana podelitev diplom Višje strokovne šole Academia Maribor

Na Mariborskem gradu je v četrtek, 2. septembra zvečer potekala svečana podelitev diplom Višje strokovne šole Academia Maribor novi generaciji diplomantk in diplomantov šole.

Diplome je prejelo 91 diplomantk in diplomantov programov Ekonomist, Gradbeništvo, Medijska produkcija, Strojništvo in Varovanje.

Diplomantke in diplomante ter njihove spremljevalce sta uvodoma pozdravila ravnateljica mag. Vida Perko in direktor Žan Dapčevič, ki sta nato novi generaciji diplomantov diplome tudi podelila.

Danes ste z nami tudi najbolj pomembne osebe v našem življenju: družine, partnerji, starši, prijatelji… S tem ko ste si danes vzeli čas, da nas pospremite na ta dogodek, ste nam še enkrat, kot mnogokrat tekom študija, izkazali svojo podporo. Upam si trditi, da brez vaše podpore, danes ne bi bili tukaj, zato vam lahko rečem samo hvala.” sta v nagovoru sporočila predstavnika diplomantov zakonca Violeta in Andrej Ferk

Iskrene čestitke!

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.