Višja strokovna šola Academia Maribor vzpostavila sodelovanje z Univerzo Oxford

Višja strokovna šola Academia Maribor je sklenila sodelovanje z Univerzo Oxford, centrom za socialno podjetništvo Saïd Business School.

Skozi voden program razvijanja sposobnosti sistemskega mišljenja bodo študentje Academie odgovarjali na okoljske in družbene izzive sodobnega časa.

Sodelovanje predstavlja edinstveno priložnost za študente Academie, da z vključitvijo v projekt šole dodatno krepijo generične kompetence metodološkega raziskovanja ter sposobnost javnega nastopanja in vizualiziranja kompleksnih sistemov.

Hkrati sodelovanje za študente Academie ponuja odlično priložnost za spoznavanje drugih študentov, vključujoč študentov iz Univerze v Oxfordu, ter za potegovanje za denarno nagrado Univerze Oxford.

Univerza Oxford velja za najstarejšo univerzo v angleško govorečem svetu. Zadnjih več let se po mednarodnih lestvicah uvršča na 1. mesto med vsemi univerzami sveta.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.