Mednarodni IT & Media hekaton – 6. do 8. december 2022

Medijska produkcija

Računalniške vede

Višja strokovna šola Academia Maribor razpisuje 10 brezplačnih prostih mest za študente (prednost imajo študentje Acadmie) na Mednarodnem IT & Media hekatonu, ki bo potekal v dopoldanskih urah v torek 6., sredo 7. in četrtek 8. decembra 2022 v prostorih Academia v Mariboru, Glavni trg 17B v 4. nadstropju.

Študentje bodo v 3 dnevni dopoldanski delavnici s krepitvijo mehkih veščin sistemskega razmišljanja, timskega dela, javnega nastopanja razvijali podjetniške ideje na področjih računalništva in medijske produkcije. V ekipah bodo sodelovali študentje iz Slovenije, Malte, Cipra, Nizozemske, Italije in Grčije. V zadnjem delu delavnic sledi pitch ideje in poslovnega modela pred mentorji.

Študentje Academie ob uspešno zaključenem hekatonu prejmejo certifikat o udeležbi, ki ga lahko vnovčijo pri priznavanju praktičnega izobraževanja s področja treninga medijske produkcije (medijska produkcija) in komunikacij (računalništvo / informatika) v obsegu 50 študijskih ur.

Delavnice bodo potekale, v torek, sredo in četrtek (6.-8. december) med 9. in 14. uro v angleškem jeziku.

PRIJAVITE SE TUKAJ

Hekaton poteka v okviru aktivnosti Erasmus+ projekta Soft sKills dIgitaL Learning for the ICT workforce (SKILL), katerega namen je krepitev mehkih veščin študentov in zaposlenih v IKT panogi.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.