Brezplačni pripravljalni tečaj za vpis v program Medijska produkcija

21

Brezplačni pripravljalni tečaji so namenjeni vsem bodočim študentom, ki bodo do 18. marca 2020 oddali prvo prijavo za vpis v študijski program Medijska produkcija Višje strokovne šole Academia Maribor.

Cilj tečajev je priprava multimedijskih izdelkov za uspešno opravljanje preizkusa posebne nadarjenosti, ki je vpisni pogoj v študijski program. Udeleženec tečaja se lahko udeleži enega, dveh ali vseh treh tečajev.

Primarno je tečaj namenjen tistim, ki niste ali ne boste končali srednješolskega izobraževanja s področja grafičnega oblikovanja, oblikovanja ter medijske produkcije (medijski tehniki). Tečaj ni obvezen, ga pa vsem brez izkušenj s področja medijske produkcije priporočamo.

Fotografija

Pripravljalni tečaj fotografije za vpis v študijski program Medijska produkcija, modul Fotografija, bo potekal ob ponedeljkih, od 15.30 do 18.30, v prostorih Višje strokovne šole Academia Maribor. Pričel se bo v ponedeljek, 16. marca 2020.

Grafično oblikovanje

Pripravljalni tečaj fotografije za vpis v študijski program Medijska produkcija, modul Grafično oblikovanje, bo potekal ob četrtkih, od 15.30 do 18.30, v prostorih Višje strokovne šole Academia Maribor. Pričel se bo v četrtek, 26. marca 2020.

Video produkcija

Pripravljalni tečaj fotografije za vpis v študijski program Medijska produkcija, modul Video produkcija, bo potekal ob sredah, od 15.30 do 18.30, v prostorih Višje strokovne šole Academia Maribor. Pričel se bo v sredo, 18. marca 2020.

Prijava na tečaj

Po oddani prvi prijavi za vpis v študijski program Medijska produkcija boste prejeli vabilo k tečaju s strani referata šole.