POSLOVNI NAČRT NAČRTOVANEGA PODJETJA ZA IZDELAVO OKEN

Strojništvo

Študent: Klemen Tišler


Klemen Tišler je diplomant programa Strojništvo na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal v mesecu februarju 2011.

PDF

Diplomsko delo Klemen Tišler

V nalogi bomo predstavili načrtovano podjetje Okno d. o. o., ki naj bi se ukvarjalo z izdelavo oken. Zamisel za izdelavo diplomskega dela smo dobili pri predmetu podjetništvo. Z diplomskim delom smo ugotovili pomembnost načrtovanja poslovanja že od podjetniške ideje naprej.

Ustanovitev podjetja je izjemno odgovorna in dolgoročna odločitev vsakega podjetnika. Za enega od prvih korakov pri ustanavljanju podjetja obstaja pravilo, da naj vsak, ki si želi lastno podjetje, tehtno premisli in se loti pisanja poslovnega načrta, ki je dobro ter sistematično vodilo k uresničevanju želje po podjetju.

V veliko pomoč nam je bil že izdelan poslovni načrt za izpit pri predmetu podjetništvo kot pripomoček za določanje poslovne ideje. Poslovni načrt nam bo pokazal realno pot, ki vodi podjetnika do ustanovitve podjetja in do končnih ciljev. Pri tem pa vidimo, ali so naše ideje vredne vlaganja denarja, truda in časa, ki ga želimo vložiti v poslovanje načrtovanega podjetja Okno d. o. o.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Klemen Tišler

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X