Gostujoče predavanje: mag. Damir Hrepevnik iz Avtohiše Škorjanec

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

V sklopu predmeta Ugotavljanje in zagotavljanje kakovosti programa Ekonomist – modul Digitalni marketing (HND) in Komercialist (VSŠ) smo v organizaciji predavatelja predmeta dr. Antona Vorine gostili mag. Damirja Hrepevnika, prodajalca v Avtohiši Škorjanec, odgovornega za nabavno in prodajno logistiko s poudarkom na prodaji električnih avtomobilov.


Gostujoče predavanje mag. Damirja Hrepevnika se je oklepalo tematike rabljenih vozil, natančneje o ključnih vidikih kakovosti rabljenih vozil z namenom študentom ustvariti vpogled v pomembne vidike pri nakupu in ocenjevanju rabljenih avtomobilov. Damir Hrepevnik, magister in izkušen strokovnjak na področju avtomobilizma, je razpravljal o ključnih vidikih, ki jih je treba upoštevati pri nakupu in ocenjevanju rabljenih avtomobilov.

Hrepevnikovo predavanje je bilo izjemno poučno in interaktivno. S svojimi bogatimi izkušnjami je osvetlil pomembne dejavnike, ki vplivajo na kakovost in zanesljivost rabljenih vozil. Izpostavil je pomen temeljitega pregleda vozila, preverjanja zgodovine servisnih pregledov, ocene tehničnega stanja ter zanesljivosti proizvajalca. Poleg tega je podal tudi praktične nasvete za uspešen nakup rabljenega avtomobila, ki so študentom zagotovili dragocene smernice pri njihovih prihodnjih nakupih.

Srečanje je prineslo tudi priložnost za postavljanje vprašanj in razpravo, kar je omogočilo študentom, da še bolj poglobijo svoje razumevanje obravnavane tematike. Poleg tega je Hrepevnik delil številne praktične primere in situacije iz svoje bogate kariere, ki so dodatno osvetlili kompleksnost procesa nakupa rabljenega vozila.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X