Gostujoče predavanje: mag. Jože Knez, pooblaščenec sistemov vodenja v podjetju DARS d.d.

Komercialist

V okviru predmeta Ugotavljanje in zagotavljanje kakovosti predavatelja g. Vorine programa Ekonomist – modul Komercialist smo gostili mag. Jožeta Kneza, pooblaščenega za sisteme vodenja pri podjetju DARS d.d., kjer vodi reorganizacijo in strategijo podjetja, ocenjuje poslovno odličnost ter vodi projekt neprekinjenega poslovanja, varovanje informacij in je del ekipe, ki vzpostavlja sistem trajnosti z energijo.


Ob pričetku gostujočega predavanja z naslovom “Pomen trajnostne strategije sistemov vodenja za dolgoročno uspešno poslovanje organizacij” je opisal svojo karierno pot do današnjega dne. Pred zaposlitviji pri podjetju DARS d.d. je mag. Knez bil zaposlen v podjetju Prevent v Slovenj Gradcu, kot namestnik direktorja in vodja produkta Informacijska varnost je nadaljeval na Inštitutu za kakovost v Ljubljani. Danes kot pooblaščen za sisteme vodenj skrbi v podjetju DARS d.d, ki z gradnjo, upravljanjem in vzdrževanjem avtocest in hitrih cest povezuje celotno Slovenijo. Opisal je zgodovino podjetja, nadaljeval je s ključnimi strateškim kazalniki in cilji družbe. V končnici predavanja je predstavil Sistem upravljanja z energijo ter EIS (Energetsko informacijski sistem), ki imata velik vpliv na omejevanje porabe energije, za katero je podjetje DARS d.d. znana kot ena največjih porabnic v državi.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.