Gostujoče predavanje: Marketinška strokovnjakinja ter direktorica podjetja 121 Marketing d.o.o. Polona Kisovec

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

V okviru predmeta Načrtovanje kampanj na socialnih omrežjih študijskega programa Ekonomist – modul Digitalni marketing (HND) in  komercialist (VSŠ) smo gostili Polono Kisovec, strokovnjakinja za conversion marketing ter direktorico podjetja 121 Marketing d.o.o., ki skrbi za ciljno naravnan marketing, prodajna besedila, pozicioniranje blagovnih znamk in vzpostavljanje učinkovitega trženja.


Polona Kisovec je strokovnjakinja za digitalni marketing, je prva državna prvakinja v direktnem marketingu in specialistka za uporabo neposrednega trženja v praksi. Svoje izkušnje na področju trženja, vodenja marketinških projektov, kreiranja uporabniške izkušnje in growth marketinga je Polona pridobivala iz prakse. Prav tako je ena izmed predavateljev na Netfork Akademiji za poslovni internet, nosilka delavnice za pripravo učinkovitih prodajnih besedil v organizaciji Nasvet.com ter redna zunanja predavateljica in mentorica s področij stroškovno učinkovitega trženja, , e-mail marketinga, novodobne komunikacije s kupcem.

V sklopu gostujočega predavanja je ga. Kisovec najprej predstavila svojo vlogo v marketingu danes in opisala začetne korake na karierni poti, ki si jo je zadala. Predstavila je svoje podjetje 121 Marketing d.o.o. ter storitve, ki jih podjetje nudi. V nadaljevanju se je naslonila na raznovrstne recepte pisanja objav ter  promocije na internetu, kako v omenjene objave vključiti zgodbo z namenom pritegniti stranko/bralca, kakšni so in kako pomembni so algoritmi ter kako tesno so povezani s tehnikami uspeha na internetu in kakšne vsebine imajo monopol na različnih družbenih omrežjih (LinkedIn, YouTube, …)

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X