Gostujoče predavanje: Nataša Rus in Urban Lapajne, direktorja projektov Tovarne podjemov

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

V okviru predmeta Digitalni marketing programa Ekonomist smo gostili go. Natašo Rus in g. Urbana Lapajneta, direktorja projektov univerzitetnega inkubatorja Tovarne podjemov.


Poslanstvo Tovarne podjemov, ki uspešno deluje že več kot 10 let, je ustvarjati razmere, v katerih bodo podjetni strokovnjaki na Univerzi v Mariboru (profesorji, raziskovalci in študenti) lahko uresničevali svoje podjetniške ideje, ter na ta način uspešno komercializirali svoje vrhunsko znanje in tehnologije.

Kot sta gostujoča predavatelja predstavila  vsem navzočim na predavanju, je Tovarna podjemov nosilka več dejavnosti: Je podjetniški inkubator Univerze v mariboru, nosilec programa Start:up Maribor, nosilec vozlišča Start:up Slovenija ter glavni organizator Podim konference. Njihove storitve zajemajo organiziranje usposabljanj, delavnic, mentoriranja in poslovnega svetovanja. Predstavljene so bile tudi vse metode komunikacije na osnovi digitalnih metod oz. platform (Facebook, Instagram, LinkedIn, …). Predstavljena je bila tudi platforma oz. Miro, virztualno sodelovanje oz. delavnice, ki je tudi odlično orodje za organizacijo več aktivnih procesov (komunikacija, mailing, platforme) na preglednih virtualnih tablah.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X