Gostujoče predavanje: Predstavitev sistema iCenter ter programa MiniMax v podjetju SAOP

Računovodja

V okviru predmeta Informatika programa Ekonomist, modul Računovodja smo gostili go. Anito Lunežnik Frangež ter Metko Šinigoj, prodajni svetovalki podjetja SAOP, ki sta nama predstavili iCenter, ERP program v pomoč pri poslovanju ter funkcionalnosti na področju knjigovodstva ter programa Minimax, priljubljen računovodski in poslovni program z več kot 50.000 uporabniki.


 

V prvi polovici predavanja je ga. Anita Lunežnik Frangež predstavila program iCenter, ERP program zgrajen iz modulov, ki izboljšajo poslovanje na osnovi ponudbe širokega izbora rešitev in funkcionalnosti za področje knjigovodstva, mnoge funkcionalnosti pa vsebujejo še dodatne zmožnosti, ki so prilagojene poslovanju posameznih branž gospodarstva in javnih ustanov.

Z vrsto prilagojenih programskih rešitev se prilagodi poslovnim procesom posameznega podjetja ali zavoda ter s pomočjo samodejnih analiz, ki jih opravi na delovnih procesih podjetja, hitro zagotovi kakovostne informacije za odločanje na ravni vodstva.

Druga polovica gostujočega predavanja je bila namenjena spletnemu poslovnemu računovodskemu programu Minimax, ki ga je predstavila ga. Metka Šinigoj. Program poskrbi za samodejno knjiženje in hiter ter enostaven dostop do poročil,  ima več kot 50.000 uporabnikov na dnevni ravni, do programa lahko uporabnik dostopa tudi preko brezplačne mobilne aplikacije.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.