Gostujoče predavanje: Vodja uspešnosti strank v podjetju DALUX Miha Bartok o rešitvah DaluxBox in DaluxField

Gradbeništvo

Na gostujočem predavanju predmeta Računalništvo in informatika v gradbeništvu programa Gradbeništvo smo gostili Miho Bartoka, vodjo uspešnosti strank v podjetju DALUX, največje evropsko BIM podjetje. 


V uvodu gostujočega predavanja je g. Bartok predstavil podjetje DALUX, ki si od leta 2005 prizadeva, da bi bila gradbena industrija pametnejša ter učinkovitejša. Svojim uporabnikom nudi prijazna digitalna orodja in tehnologijo BIM (3D informacijski modeli stavb), ki jo trenutno uporabljajo vodilni izvajalci, gradbeniki in svetovalci v 147 državah.

V nadaljevanju je predstavil nekaj referenčnih projektov, podrobneje predstavil DaluxBox (skupno podatkovno okolje oz. CDE) ter DaluxField (modul zagotavljanja kvalitete, varnosti, upravljanju nalog ter zajemanju napak na gradbišču), ob koncu predavanja pa so študentje na svojih projektih obnovili predavane tehnike 3D modeliranja.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.