S študijskimi letom 2021/2022 razpisujemo nov modul Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

Na Višji strokovni šoli Academia Maribor z novim študijskim letom razpisujem nov vzporedni študij v programih Ekonomist – modul Komercialist (VSŠ) in Digitalni Marketing (HND).

Študentje bodo tako poleg obstoječega modula Komercialist v javnoveljavnem višješolskem strokovnem programu R Slovenije Ekonomist vpozredno opravijo še vsebine digitalnega marketinga v britanskem Higher National Diploma programu Business (Digital Marketing) in tako pridobijo dvojno diplomo (obe listini).

Academia se tako odziva na vse večje potrebe trga dela po digitalnih znanjih prodajnikov in tržnikov za nove poklice prihodnosti.

Spoznajte vsebino programa na tej povezavi.

Spoznajte program na informativnem dnevu Academia 19. avgusta ob 17. uri preko spletne videokonferece. Več o informativnem dnevu in prijava na info dan tukaj.

Certifikat: Certified Digital Marketing Associate

Diplomanti tega programa Academie avtomatično prejmete tudi industrijski certifikat Inštituta za digitalni marketing (Digital Marketing Institute) in sicer Certified Digital Marketing Associate. Prav tako ob certificiranju študentje in diplomanti prejmete 12 ali 24 mesečno članstvo v DMI hub, ki združuje več kot 150 tisoč članov in vsebuje študije primerov, članke, krajše tečaje, webinarje in mesečna gostujoča predavanja ter spletni karierni center.

 

Academia prva izobraževalna institucija iz Slovenije, članica koalicije Evropske komisije za digitalna znanja in delovna mesta

Evropska Komisija je leta 2016 začela koalicijo za digitalna znanja in delovna mesta, ki je del Programa za nova znanja in spretnosti, da bi zagotovila, da bodo državljanom EU na voljo prava usposabljanja, znanja in spretnosti ter podpora. Koalicija podpira sodelovanje med deležniki s področja izobraževanja, zaposlovanja in industrije s ciljem izboljšati digitalna znanja in spretnosti tako strokovnjakov za IKT kot širšega prebivalstva.

Koalicija podpira tudi pobudo za pripravništva „Digitalna priložnost“ GD CONNECT. Ta gostuje pri Drop’pin@EURES, njen namen pa je okrepiti digitalna znanja in spretnosti s čezmejnimi pripravništvi za do 6 000 študentov in novih diplomantov.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.