KA1 Mobilnost osebja na Univerzi Link Campus v Rimu

Predavatelj Višje strokovne šole Academia Maribor mag. Rene Maurin, predavatelj predmetov v sklopu študijskega programa Medijska produkcija kot so Avdio Video produkcije, Fotografije in računalniške grafike, Projektnega dela v fotografiji ter Projektnega dela v video produkciji, je v okviru Erasmus+ mobilnosti med 21. in 25. novembrom 2022 obiskal partnersko univerzo Link Campus University v Rimu, Italiji.


 

Med obiskom na Link Campus University se je mag. Maurin srečal z mednarodnim oddelkom, kjer so razpravljali o sodelovanju med institucijami na različnih ravneh, predvsem na področju mobilnosti med organizacijami, tako z vključevanjem osebja kot tudi študentov. Tovrstne mobilnosti bi bile tako za instituciji kot tudi študente ter strokovno osebje zelo dobrodošle, saj Univerza Link Campus izvaja programe, ki so zelo slični nekaterim predmetom VSŠ Academie; med temi lahko izpostavimo naslednje: Tehnologije za digitalno komunikacijo, Gledališka in avdiovizualna produkcija ali Poslovna administracija.

Obisk je zajemal revizijo sodelovanja in načrtovanje novih predlogov na prihodnjih razpisih, VSŠ Academia pa je že sodelovala z Univerzo Link Campus v dveh uspešnih projektih, financiranih iz programa Erasmus+: Dig4Life in D-ChallengHE.

 

 

 

 

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X