Brezplačen študij za zaposlene v študijskem letu 2018/2019

Višja strokovna šola Academia Maribor je bila skupaj s konzorcijskimi partnerji in prijaviteljem uspešna pri prijavi na javni razpis “Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja 2018–2022” Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport R Slovenije.

Cilj projekta je vključiti 17.640 zaposlenih oseb v programe nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter v skladu s potrebami in razvojem trga dela in s potrebami industrije 4.0 in 5.0 izboljšati njihove kompetence – za večjo zaposljivost in mobilnost med področji dela ter osebni razvoj in delovanje v sodobni družbi.

Projekt MUNERA 3 tako zaposlenim omogoča BREZPLAČEN ŠTUDIJ v višješolskih strokovnih programih Višje strokovne šole Academia Maribor že v študijskem letu 2018/2019.

Študijski programi v katerih so na voljo še prosta mesta za vključitev v projekt:

Pogoji za vključitev

  • izpolnjeni vpisni pogoji za vpis v izbrani višješolski študijski program (zaključeno 4-letno srednješolsko izobraževanje oz. primerljivo)
  • status zaposlene osebe ali status samozaposlene osebe ali status kmeta
    • potrebno predložiti ustrezno dokazilo: potrdilo delodajalca ali Zavoda RS za zaposlovanje ali Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije ipd.

Splošni pogoji vključitve v projekt

Splošni pogoji MUNERA3 24-9-2018

Prosta mesta in prijava

Prijave za brezplačno vključitev zbiramo na sedežu šole vsak delavnik med 9. in 18. uro do zapolnitve prostih mest. Upoštevan bo vrstni red. 

S seboj potrebujete:

  • osebni dokument
  • maturitetna spričevala (oziroma drugo dokazilo o zaključeni srednji šoli)
  • potrdilo o zaposlitvi s strani delodajalca ali Zavoda RS za zaposlovanje ali Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije ipd.

V kolikor se do 30.9.2018 v razpisan program ne zapolnijo vsa prosta mesta, se le ta prerazporedijo v drug program po vrstnem redu prijavljenih, najkasneje do 30.10.2018.

V kolikor se izkaže, da zaradi priznavanja predhodno pridobljenega znanja “nastane” dodatno prosto mesto, šola le to ponudi osebi v vrstnem redu prijavljenih, najkasneje do 30.10.2018.

Dodatni informativni dnevi in individualno svetovanje

  • ponedeljek, 17. september ob 17. uri
  • sreda, 19. september ob 17. uri

Za Vas smo na voljo vsak delavnik med 9. in 18. uro po telefonu na 02 228 35 35 ter osebno na šoli – Academia, Glavni trg 17B, 2000 Maribor

 Munera 3

 

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X